miércoles, 10 de junio de 2009

¡¡¡
¿Se t’han acabat les idees?........ ¿Vols regalar alguna cosa original?....... nosaltres t’oferim la possibilitat de fer un regal diferent…..
¡REGALA CLASSES DE CUINA!
Una idea diferent i original, classes de cuina que pretenen ser diferents i agrupar en un mateix concepte aprenentatge i diversió. Una nova forma de compartir bons moments.
A les nostres classes de cuina, busquem i descobrim com sorprendre als nostres convidats amb plats senzills i originals que amb un gran impacte visual i una bona combinació de gustos i productes ens garanteixin l’èxit en qualsevol ocasió. Coneixerem gent nova, amb la que compartir els nostres coneixements i inquietuds. I degustarem finalment els plats elaborats, i sempre amb el ferm convenciment que una recepta és només una idea, un principi des del qual cadascú de nosaltres pot continuar creant… Les classes es desenvoluparan en petits grups, amb plats basats en la cuina mediterrània, amb pinzellades de cuina d’autor, innovadora i creativa. Utilitzarem sempre com a ingredients productes frescos i de

No hay comentarios:

Publicar un comentario